ΑΘΗΝΑ
23:47
|
19.04.2024
Ο δήμαρχος της περιοχής ζήτησε έρευνα ενώ είπε πως ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στο περιστατικό γνώριζε το αγόρι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Εμένα μου φαίνεται μωρό, γιατί το αντιμετωπίζεται σαν δολοφόνο; Βγάλτε το παιδί από το περιπολικό», φώναξε κάτοικος της Νέας Υόρκης, βλέποντας οκτάχρονο να ουρλιάζει και περισσότερους από 4 αστυνομικούς να το κατηγορούν για κλοπή, επιδεικνύοντας το πειστήριο: Ενα σακουλάκι τσιπς που «κατασχέθηκε».

Ο ένας αστυνομικός κρατά από τα μπράτσα το αγόρι που κλαίει, ενώ οι συνάδελφοί του απαντούν πως τον συνέλαβαν να διαπράττει κλοπή.

«Και να έκλεψε ένα σακουλάκι πατατάκια, γιατί τον αντιμετωπίζετε σαν δολοφόνο;» επέμεινε ο αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε το βίντεο και πρότεινε να δώσει το αντίτιμο για τα τσιπς.

Το αστυνομικό τμήμα στις Συρακούσες των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας ως παραπληροφόρηση ότι στο παιδί έβαλαν χειροπέδες. Ο οκτάχρονος οδηγήθηκε με το περιπολικό στο σπίτι του, χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες», αναφέρεται.

«Γιατί η αστυνομία συμπεριφέρεται έτσι σε ένα παιδί, για ένα σακουλάκι πατατάκια των 3 δολαρίων;», απάντησε οπατέρας του αγοριού βεβαιώνοντας ότι θα υποβάλει καταγγελία κατά των αστυνομικών.

Ο δήμαρχος της περιοχής, Μπεν Γουάλς ζήτησε επίσης έρευνα ενώ είπε πως ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στο περιστατικό γνώριζε το αγόρι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα