ΑΘΗΝΑ
09:49
|
18.07.2026
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 61χρονου ιδιοκτήτη επιχείρησης που τον Οκτώβριο πετούσε μπάζα στα Ιαματικά Λουτρά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε υπόθεση περιβαλλοντικής ρύπανσης στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα, σε περιοχή του δήμου Θέρμης, στα Ιαματικά Λουτρά.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 61χρονου ιδιοκτήτη επιχείρησης από αστυνομικούς του τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο οποίος διαπιστώθηκε πως έριχνε ανεξέλεγκτα μπάζα κατά τα τέλη Οκτωβρίου του 2021 στα Ιαματικά Λουτρά Θέρμης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 61χρονος προέβη σε ανεξέλεγκτη απόρριψη μπαζών με χρήση φορτηγού της ιδιοκτησίας του σε χώρο των Ιαματικών Λουτρών Θέρμης, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος με αρνητικές επιπτώσεις στην οικολογική ισορροπία και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής σε τρεις περιπτώσεις, στα τέλη Οκτωβρίου του 2021.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα