ΑΘΗΝΑ
18:57
|
01.12.2022
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 61χρονου ιδιοκτήτη επιχείρησης που τον Οκτώβριο πετούσε μπάζα στα Ιαματικά Λουτρά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε υπόθεση περιβαλλοντικής ρύπανσης στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα, σε περιοχή του δήμου Θέρμης, στα Ιαματικά Λουτρά.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 61χρονου ιδιοκτήτη επιχείρησης από αστυνομικούς του τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο οποίος διαπιστώθηκε πως έριχνε ανεξέλεγκτα μπάζα κατά τα τέλη Οκτωβρίου του 2021 στα Ιαματικά Λουτρά Θέρμης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 61χρονος προέβη σε ανεξέλεγκτη απόρριψη μπαζών με χρήση φορτηγού της ιδιοκτησίας του σε χώρο των Ιαματικών Λουτρών Θέρμης, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος με αρνητικές επιπτώσεις στην οικολογική ισορροπία και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής σε τρεις περιπτώσεις, στα τέλη Οκτωβρίου του 2021.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δημιουργία ειδικού δικαστηρίου για να κατασχέσει κεφάλαια της Ρωσίας, προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

«Ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, προτείνουμε να στήσουμε ένα ειδικό δικαστήριο, υποστηριζόμενο από τα Η.Ε.», ανέφερε χαρακτηριστικά η φον ντερ Λάιεν.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο διαγνωστικός έλεγχος για τον HIV γίνεται πλέον εύκολα και γρήγορα

Μήνυμα 112 για ακραία καιρικά φαινόμενα στη Λήμνο

Εισαγγελική απαγόρευση στον πατέρα Αντώνιο να εισέρχεται στις δομές

Κόμμα του Κεμπέκ αντιτίθεται στον όρκο πίστης στον βασιλιά Κάρολο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα