ΑΘΗΝΑ
08:26
|
19.04.2024
Πέντε χρόνια μετά την εξαφάνισή του, ένας γάτος βρέθηκε σε μια πλωτή εξέδρα εξόρυξης πετρελαίου στη Σκωτία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας γάτος βρήκε την ιδιοκτήτριά του πέντε χρόνια μετά την εξαφάνισή του, στο τέλος μιας περιήγησης που τον οδήγησε, άγνωστο πώς, σε μια σκωτσέζικη πλωτή εξέδρα εξόρυξης πετρελαίου, απ’ όπου τον απομάκρυναν με ελικόπτερο.

«Σώσαμε με επιτυχία έναν γάτο που βρέθηκε σε μια πετρελαϊκή πλωτή εξέδρα, σε ένα κοντέινερ, το οποίο προερχόταν από το Πίτερχεντ», στην ανατολική Σκωτία, ανακοίνωσε η φιλοζωική οργάνωση SCPA.

Ο γάτος, που διασώθηκε στις 22 Απριλίου, εντοπίστηκε σε ένα εμπορευματοκιβώτιο στα ανοικτά των ακτών της Σκωτίας. «Δεν γνωρίζουμε πώς ο γάτος βρέθηκε εκεί κάτω, όμως πήγαμε στο ελικοδρόμιο σήμερα το πρωί για να τον παραλάβουμε», εξήγησε η Έιμι Φίντλεϊ, μέλος της SPCA.

Πριν καταλήξει στην πλωτή εξέδρα ο γάτος κυκλοφορούσε ελεύθερος γύρω από το σωφρονιστικό κατάστημα Πίτερχεντ στο Αμπερντίν της Σκωτίας. Εκεί τον «υιοθέτησαν» και τον φρόντιζαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι τον βάπτισαν «μονόφθαλμο Τζο». Το μικροτσίπ, ωστόσο, αποκάλυψε ότι το πραγματικό όνομα του περιπλανώμενου γάτου είναι Ντέξτερ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα