ΑΘΗΝΑ
00:23
|
05.05.2024
Περισσότερες από 30 σφαγές έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια του 2022 σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μελετών για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την 35η σφαγή και το 17ο θύμα από την υπογραφή της ειρηνευτικής συμφωνίας του 2022 κατήγγειλε στο Twitter το Ινστιτούτο Μελετών για την Ειρήνη και την Ανάπτυξη (Indepaz), καθώς μια τριπλή ανθρωποκτονία καταγράφηκε στην Κολομβία στο πλαίσιο του κύκλου βίας που διέρχεται η χώρα της Νότιας Αμερικής. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του telesur, οι αρχές της Cundinamarca αποκάλυψαν μια τριπλή ανθρωποκτονία που καταγράφηκε στο χωριό Rambla Baja, στην Inspección Santandercito του δήμου San Antonio de Tequendama. Ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος, συνταγματάρχης Ραούλ Βέρα Μορένο, ανέφερε ότι τρία πτώματα με τραύματα από αιχμηρό όπλο βρέθηκαν μέσα στο αγρόκτημα Santa Inés. 

Τα θύματα αυτή τη φορά ήταν δύο ηλικιωμένοι, η 79χρονη Ανίτα Ντίαζ και ο 84χρονος Ρομπέρτο Ντίαζ και η 17χρονη  Τζένι Ντίαζ Πάεζ σύμφωνα με τον αξιωματικός, σε μια υπόθεση που αποτελεί την 35η σφαγή μέχρι στιγμής μέσα στο 2022.

Στην έκθεσή του που δόθηκε στον τοπικό Τύπο, ο Μορένο ανέφερε ότι ταυτοποιήθηκε ο φερόμενος ως δράστης της τριπλής ανθρωποκτονίας, ο οποίος τη στιγμή της σύλληψής του, βρέθηκε με «ίχνη και αιχμηρά όπλα που θα επεξεργαστεί η ιατροδικαστική ομάδα για να διευκρινιστεί το γεγονός».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα