ΑΘΗΝΑ
08:28
|
17.05.2024
Νεκρός από σφαίρες καλάσνικοφ φέρεται να έπεσε ο Γιάννης Σκαφτούρος το μεσημέρι της Δευτέρας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός από πυρά έπεσε ο Γιάννης Σκαφτούρος το μέσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται δημοσιεύματα, με την δολοφονία του να παρουσιάζει έντονα χαρακτηριστικά εκτέλεσης και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Σχετικό δημοσίευμα του lawandorder.gr αναφέρει ότι ο άνθρωπος που απασχόλησε τις αρχές την τελευταία 20ετια και μεταξύ άλλων είχε εμπλακεί και στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου βρισκόταν στο εξοχικό του στη Βοιωτία όταν άγνωστοι τον πλησίασα, τον εκτέλεσαν με καλάσνικοφ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα μάλιστα με σχετικό δημοσίευμα του Documento, η κόρη του φέρεται να έχει τραυματιστεί στο πόδι από σφαίρα.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα του lawandorder.gr, «το όνομα του Γιάννη Σκαφτούρου, είχε τοποθετηθεί από τους αστυνομικούς στην ηγετική ομάδα της GREEK MAFIA δίπλα στους Βασίλη Στεφανάκο (δολοφονήθηκε το 2018 στο Χαϊδάρι) και Παναγιώτη Βλαστό. Είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις απαγωγών ανάμεσά τους και αυτή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, συμβόλαια θανάτου, εκρήξεις, εκβιασμούς και άλλα αδικήματα. Τον Ιούνιο του 2018, έγινε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του μέσα στον Κορυδαλλό. Δράστες ήταν μέλη της Αλβανικής Μαφίας των φυλακών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, δύο ακόμη συγκρατούμενών του, ενώ υπέγραφαν συμβόλαια θανάτου έξω από τις φυλακές και εκβίαζαν ακόμη και τον δικηγόρο Δημήτρη Τσοβόλα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Διαμαρτυρία αστυνομικών στο Σύνταγμα

11χρονα γενέθλια της ΒΙΟΜΕ στις 17 και 18 Μαΐου

Για το Μουσείο η πενθήμερη εργασία

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη, αφρικανική σκόνη και ισχυροί άνεμοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα