ΑΘΗΝΑ
12:44
|
23.07.2026
Η αστυνομία είναι αντίθετη με την επανεξέταση του νόμου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την επανεξέταση του νόμου του 1985, που απαγορεύει το αλκοόλ εντός του γηπέδου, κατά τη διάρκεια των αγώνων ποδοσφαίρου των πρώτων πέντε κατηγοριών στην Αγγλία, θα πραγματοποιήσει η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Daily Mirror», είναι ξεκάθαρη πλέον η διάθεση των κυβερνητικών αρχών να επιτρέψουν -μέσω ενός πιλοτικού προγράμματος- στους οπαδούς να καταναλώνουν αλκοόλ στις εξέδρες κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών, για πρώτη φορά έπειτα από 37 χρόνια.

Σε άλλα αθλήματα της Μ. Βρετανίας έχει επιτραπεί ήδη στους οπαδούς να πίνουν αλκοόλ ενώ παρακολουθούν αγώνες, όμως την ίδια ώρα η ηγεσία της Αστυνομίας του «Νησιού» είναι απόλυτα αντίθετη με την αναπροσαρμογή της υπάρχουσας κατάστασης και υποστηρίζει πως «θα είναι τρέλα» εάν χαλαρώσει ο νόμος.

ΠΗΓΗ: AΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα