ΑΘΗΝΑ
20:49
|
05.05.2024
Ήταν 63 ετών. Υπήρξε διευθυντής στην εφημερίδα «Απογευματινή» και ήταν συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ηλικία 63 ετών απεβίωσε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δημοσιογράφος πέθανε τα ξημερώματα από ανακοπή καρδιάς, στον Καραβόμυλο, όπου βρισκόταν για τις ημέρες του Πάσχα. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης διέμενε στον Πειραιά και ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας του εκεί Πανεπιστημίου καθώς και του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών.

Υπήρξε διευθυντής στην εφημερίδα «Απογευματινή» ενώ για ένα διάστημα εργάστηκε στο γραφείο τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, επί θητείας του Κλέαρχου Περγαντά, καθώς και στο γραφείο τύπου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Ο «αποχαιρετισμός» της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Βαγγέλη Μαυραγάνη, ο οποίος ‘έφυγε’ από ανακοπή σήμερα τα ξημερώματα.

Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1959. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1984 στην εφημερίδα ‘Απογευματινή’ ως συντάκτης ύλης. Στην ίδια εφημερίδα θα παραμείνει έως το δραματικό της ‘κλείσιμο’ το 2010, ενώ, στη συνέχεια θα εργαστεί στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα