ΑΘΗΝΑ
00:55
|
20.04.2024
O ιδιοκτήτης των εταιριών Tesla, SpaceX,SolarCity, The Boring Company και Neuralink βρίσκεται σε…«οίστρο» τρολάροντας τις αντιδράσεις για τα επιχειρηματικά του σχέδια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με χιούμορ απαντά ο πλουσιότερος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, βιομήχανος και εφευρέτης, Ίλον Μασκ, στα σχόλια και τις αντιδράσεις που προκαλεί διεθνώς η πρόσφατη κίνησή του για εξαγορά του Τουίτερ έναντι 44 δις. δολαρίων.

Οι σημερινές αναρτήσεις του στο Τουίτερ περιέγραφαν σε δήθεν «επόμενους στόχους» στη λίστα με τα «ψώνια» την.. πολυεθνική της Κόκα Κόλα και τα ταχυφαγεία Μακντόναλντς.

Για λίγα λεπτά σοβαρεύει προτείνοντας να ενισχυθεί η κρυπτογράφηση των μηνυμάτων που στέλνουν οι χρήστες του Τουίτερ με τρόπο ανάλογο της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, τηλεφωνικών συνδιαλλέξεων Signal ώστε να μην μπορεί κανείς να τους κατασκοπεύσει.

Ωστόσο αυτό δεν κρατά πολύ, καθώς στη συνέχεια λέει ότι σκοπεύει να αγοράσει τα Μακντόναλντς και μετά…να φτιάξει όλες τις παγωτομηχανές. Στη συνέχεια ωστόσο πρόσθεσε: «Κοιτάξτε, δεν μπορώ να κάνω θαύματα».  

Επιχειρώντας να σοβαρευτεί αναφέρει πώς θα έπρεπε κατά τη γνώμη του να είναι το Τουίτερ ως εξής:

«Για να αξίζει το Twitter την εμπιστοσύνη του κοινού, πρέπει να είναι πολιτικά ουδέτερο, κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι πρέπει να ενοχλεί εξίσου την ακροδεξιά και την ακροαριστερά».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα