ΑΘΗΝΑ
12:55
|
21.05.2024
«Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε πραγματικά τι έχει συμβεί, γιατί πρόκειται για ένα πολύ παράξενο συμβάν» λέει η συντονίστρια του Οργανισμού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε αφύλαχτο οικόπεδο στην περιοχή της Καλαμαριάς, εντοπίστηκε ο οικίσκος του Χαμόγελου του Παιδιού, που είχε κλαπεί από την πλατεία Αγίας Σοφίας.

Όπως αναφέρει το  makthes.gr που επικοινώνησε με τη Συντονίστρια Βορείου Ελλάδος του Οργανισμού, Ιωάννα Μακρή, το Χαμόγελου του Παιδιού δεν έχει λάβει γνώση ακόμη από την αστυνομία σχετικά με τους δράστες και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει βρεθεί το σπιτάκι. «Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε πραγματικά τι έχει συμβεί, γιατί πρόκειται για ένα πολύ παράξενο συμβάν» ανέφερε η κ. Μακρή, ευχαριστώντας της ΕΛ.ΑΣ, τα ΜΜΕ και τους πολίτες που έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες για τον εντοπισμό του οικίσκου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οργανισμός κατέθεσε μήνυση για κλοπή κατά αγνώστου, ωστόσο μέχρι και αυτήν την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους δράστες. 

Χθες ο οικίσκος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που ήταν τοποθετημένος στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου ο κόσμος να αγοράζει προϊόντα προς ενίσχυση του Οργανισμού «εξαφανίστηκε», καθώς κάποιοι τον… σήκωσαν με γερανό.

Το σπιτάκι το είχε παραχωρήσει χορηγός εταιρεία, σε συνεννόηση με τον δήμο Θεσσαλονίκης και τη Διεύθυνση Τροχαίας. Οι υπεύθυνοι του Οργανισμού επρόκειτο να τον απεγκαταστήσουν, αλλά όταν πήγαν νωρίς το πρωί στο σημείο με γερανό διαπίστωσαν πως το σπιτάκι δεν υπήρχε πουθενά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κέιτ Μπλάνσετ: Δήλωση υπέρ των Παλαιστινίων το φόρεμά της στις Κάννες;

Πολύνεκρη ισραηλινή εισβολή στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν

Λαμία: Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση»

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Εργασίας για τους 45 εργολαβικούς εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα