ΑΘΗΝΑ
11:29
|
19.04.2024
Σε μία ηλικία που κάποιοι ετοιμάζονται να πάρουν σύνταξη, εκείνη αλλάζει πάνες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η 63χρονη Αλεξάνδρα Χίλντεμπραντ στην επαγγελματική της ζωή συστήνεται ως έμπειρη διευθύντρια μουσείου στο Βερολίνο, λίγα χρόνια πριν την σύνταξη.

Zum 60. Geburtstag erzählt Alexandra Hildebrandt von ihren drei Leben –  B.Z. Berlin

Στην προσωπική της ζωή όμως προτιμά την ιδιότητα της πολύτεκνης μητέρας καθώς απέκτησε τα επτά από τα εννιά παιδιά της μετά την ηλικία των 50 ετών.

Chefin des Mauermuseums ist mit 58 Jahren wieder schwanger – B.Z. Berlin

Όπως διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ο διευθυντής της μαιευτικής κλινικής Charite του Βερολίνου όπου έκανε το ένατο παιδί της πριν λίγο καιρό σε ηλικία 63 ετών, στη διάρκεια της τελευταίας της εγκυμοσύνης δεν είχε απολύτως καμία επιπλοκή.

«Η κατάσταση της μητέρας και του βρέφους είναι εξαιρετικά καλή» τόνισε, αναφερόμενος στο νεογέννητο κοριτσάκι βάρους 2.760 γραμμαρίων και ύψους 49 εκατοστά που γεννήθηκε με καισαρική τομή.

Η Χίλντεμπραντ δηλώνει, μιλώντας προ ημερών στην εφημερίδα  Bild, πως δεν νιώθει καθόλου μεγάλη, ούτε αδύναμη να επιτελέσει το απαιτητικό έργο της πολύτεκνης μητέρας, προσθέτοντας: «Πάντα έμενα έγκυος εύκολα και με φυσικό τρόπο».

Ωστόσο, δεν διευκρίνισε πόσες φορές έχει καταφύγει σε μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Πάντως η ίδια δείχνει αποφασισμένη και γεμάτη κουράγιο για να μεγαλώσει τα εννιάχρονα δίδυμα Ελίζαμπεθ και Μαξιμίλιαν, την επτάχρονη Αλεξάντρα, τον πεντάχρονο Λεοπόλντ, την τρίχρονη Άννα και φυσικά την νεογέννητη κόρη της.

Alexandra Hildebrandt Baby-Taufe – B.Z. Berlin
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βύρωνας: Με περιπολικά, ΜΑΤ, πυροσβεστική η έξωση γυναίκας που είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα