ΑΘΗΝΑ
23:28
|
01.05.2024
Η εισαγγελέας Γ. Αδηλίνη τον κατηγορεί για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος σε σχέση με την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η εισαγγελέας του Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδηλίνη, πρότεινε την παραπομπή του πρώην υπουργού (επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) στο Ειδικό Δικαστήριο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος σε σχέση με τους χειρισμούς της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών.

Η εισαγγελική λειτουργός προτείνει ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας που αποκάλυψε και την υπόθεση να παραπεμφθεί για ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος του πρώην υπουργού.

Ωστόσο, η πρόταση της εισαγγελέως δεν σημαίνει αυτόματα πως θα συγκροτηθεί και Ειδικό Δικαστήριο σε βάρος του πρώην υπουργού καθώς την τελευταία λέξη για την παραπομπή ή μη θα την πει το Δικαστικό Συμβούλιο.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε υποστηρίξει ότι η σύμβαση με τη λιβανέζικη εταιρεία CCC για τη δημιουργία mall στα Ηνωμένες Αραβικά Εμιράτα ήταν εικονική και πως καταρτίστηκε για να μπορέσει να εισέλθει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες η εταιρεία του. Ο Καλογρίτσας απέδωσε κεντρικό ρόλο στον Νίκο Παππά, ισχυριζόμενος ότι εκείνος έφερε σε επαφή όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και οργάνωσε τις κινήσεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα