ΑΘΗΝΑ
10:51
|
06.05.2024
Η Ρωσία θα στείλει πρόσκληση σε ορισμένους Αμερικανούς αξιωματούχους σε μια συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής που διερευνά τη δραστηριότητα βιολογικών εργαστηρίων των ΗΠΑ στην Ουκρανία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ρωσία θα στείλει πρόσκληση σε ορισμένους Αμερικανούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένης της υφυπουργού Εξωτερικών Βικτόρια Νούλαντ, σε μια συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής που διερευνά τη δραστηριότητα βιολογικών εργαστηρίων των ΗΠΑ στην Ουκρανία, είπε στο TASS το Σάββατο ο διευθυντής του Τμήματος Μη Διάδοσης και Ελέγχου Όπλων του Υπουργείου Εξωτερικών, Βλαντιμίρ Γιερμάκοφ.

«Ετοιμάζεται να αποσταλεί πρόσκληση σε Αμερικανούς αξιωματούχους και εκπροσώπους εταιρειών που έχουν σχέση με στρατιωτική βιολογική δραστηριότητα που διεξάγεται σε βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία με τη βοήθεια των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, γίνονται σχέδια ώστε να καλέσουμε την Ανώτερη Υφυπουργό Εξωτερικών Βικτόρια Νούλαντ ως ένας από τους μάρτυρες σε μια συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Συνέλευσης που διερευνά τέτοια δραστηριότητα», είπε ο υψηλόβαθμος Ρώσος διπλωμάτης.

Πηγή: TASS

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λαβρόφ: Ανεξάρτητως νικητή στις εκλογές στις ΗΠΑ, η Ρωσία θα θεωρείται εχθρός

64 τετράγωνα σε έναν πολυπολικό κόσμο

Ο Σι Τζινπίνγκ σκοπεύει να αναλάβει δράση για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία

Οι ΗΠΑ ανέστειλαν αποστολή πυρομαχικών στο Ισραήλ για πρώτη φορά από την 7η Οκτωβρίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα