ΑΘΗΝΑ
10:07
|
06.07.2022
Την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με πολίτες, όσο και με καταστηματάρχες αλλά και αγρότες είχε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ηλεία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με πολίτες, όσο και με καταστηματάρχες αλλά και αγρότες είχε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ηλεία τη Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του ξεκίνησε στις 11πμ. από την αγορά του Πύργου με την εκκίνηση να γίνεται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς του τόπου και επιχειρηματίες. Ακολούθως, ενώ ακολουθεί συνάντηση στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο με το δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο, με τη θεματολογία της συζήτησής τους να ποικίλει.

Τελευταίος σταθμός η πλατεία των Σαβαλίων, όπου θα έχει ανοιχτή συζήτηση με αγρότες και κτηνοτρόφους που θα του μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους και την ανάγκη για εύρεση λύσεων προκειμένου να μην εξαφανισθεί ο πρωτογενής τομέας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή, που είναι πρώτη σε παραγωγή ντομάτας στην Ελλάδα, αλλά και από τις πρώτες σε προϊόντα όπως οι πατάτες, τα καρπούζια, οι ελιές κ.λπ., αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα, λόγω του ενεργειακού κόστους, με τους αγρότες να δηλώνουν ανήμποροι να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, αλλά και στην ίδια την παραγωγή τους.

Κατά την άφιξή του ο κ. Τσίπρας συνομίλησε με κόσμο που έσπευσε να τον υποδεχθεί θερμά.

Τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύουν στελέχη, όπως επίσης και ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Διονύσης Καλαματιανός.

Η παρουσία Τσίπρα στην Ηλεία είναι η πρώτη από συγκεκριμένες εξορμήσεις που θα γίνουν στη περιφέρεια το επόμενο διάστημα, με στόχο και την προσέλκυση νέων μελών στο κόμμα και την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας του στην περιφέρεια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανθρωποκτονία με θύμα 79χρονη στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Νεκρός 15χρονος πρόσφυγας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Νύχτα έντασης στα Εξάρχεια και έφοδος αστυνομίας σε μπαρ

Πύργος: Σε εξέλιξη η φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κορυφή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα