ΑΘΗΝΑ
10:06
|
19.05.2024
Η κοπέλα υποστήριξε πως οι συγκεκριμένοι μάρτυρες δεν βρίσκονταν στο πάρτι και κατέθεσαν ψευδώς ενώπιον της ανακρίτριας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μήνυση σε βάρος έξι ατόμων για ψευδή κατάθεση σε σχέση με την υπόθεση βιασμού της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς κατέθεσε σήμερα η 24χρονη Γεωργία Μπίκα συνοδευόμενη σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα.

Η κοπέλα υποστήριξε πως οι συγκεκριμένοι μάρτυρες δεν βρίσκονταν στο πάρτι και κατέθεσαν ψευδώς ενώπιον της ανακρίτριας για την παρουσία τους, επικαλούμενη αντικειμενικά στοιχεία όπως βίντεο από όσα κατέγραψαν την επίμαχη περίοδο οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του ξενοδοχείου.

Ο δικηγόρος της 24χρονης μιλώντας αργότερα στην ιστοσελίδα ThessToday.gr εξήγησε ότι οι έξι που μηνύθηκαν για ψευδή κατάθεση, είτε δεν πήγαν καθόλου, είτε ορισμένοι εξ αυτών είχαν φύγει πριν τον βιασμό.

Το προσεχές διάστημα ο αρμόδιος εισαγγελέας που έχει στα χέρια του την υπόθεση αναμένεται να υποβάλλει την πρότασή του στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ώστε να αποφασιστεί εάν  η υπόθεση θα μπει στο αρχείο ή θα εκδοθεί σχετικό βούλευμα για την έναρξη δίκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Εκδηλώσεις Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ο καιρός σήμερα: Ζέστη και αφρικανική σκόνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα