ΑΘΗΝΑ
07:11
|
26.04.2024
Σε πρώτο βαθμό, οι κατηγορούμενοι έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον ποινή 15ετούς κάθειρξης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην τελική ευθεία μπαίνει, μετά από μπαράζ καθυστερήσεων και διακοπών η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο καθώς σήμερα, αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, οι δύο κατηγορούμενοι, ο 24χρονος ελληνικής καταγωγής και ο 22χρονος αλβανικής καταγωγής.

Σε πρώτο βαθμό, οι κατηγορούμενοι που επιχείρησαν να ρίξουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον παρουσιάζοντας αντικρουόμενες εκδοχές για το τι είχε συμβεί, καταδικάστηκαν  σε ισόβια και επιπλέον ποινή 15ετούς κάθειρξης.

Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους στο εφετείο, το δικαστήριο θα συσκεφθεί προκειμένου να εκδώσει απόφαση, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο εάν δικαστές και ένορκοι θα αναγνωρίσουν ελαφρυντικά στους δυο κατηγορούμενους, κάτι που αν συμβεί θα οδηγήσει σε μείωση των ποινών που τους είχαν επιβληθεί πρωτόδικα.

Βάσει του κατηγορητηρίου, βίασαν την άτυχη φοιτήτρια με την απειλή μαχαιριού και χτυπώντας την άγρια στο κεφάλι με μπουνιές και με ένα ηλεκτρικό σίδερο και στη συνέχεια την πέταξαν χτυπημένη σε βραχώδη παραλία στην περιοχή Λίνδος της Ρόδου ενώ ήταν ζωντανή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Ο καιρός σήμερα: Λίγες νεφώσεις-Άνοδος της θερμοκρασίας

The Old Oak: A symbol of endurance

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα