ΑΘΗΝΑ
00:41
|
27.04.2024
Ένα σκίτσο του ΚΥΡ για το πανάκριβο ηλεκτρικό ρεύμα στην Ελλάδα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενδεχομένως σήμερα οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις παρεμβάσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος. Ύστερα από παρά πολλές συσκέψεις έχουν διαμορφωθεί οι τελικές προτάσεις για τις παρεμβάσεις στο ζήτημα του τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα, ενδεχομένως και αύριο Πέμπτη», ανέφεραν χθες Τετάρτη κυβερνητικές πηγές για το Εθνικό Σχέδιο που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

Οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί της ΔΕΗ λόγω της ρήτρας αναπροσαρμογής, οι διακοπές ρεύματος σε σπίτια και επιχειρήσεις χωρίς καμία προειδοποίηση φθείρουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση αντεπιτίθεται με τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει: «Θα επαναφέρουμε το δημόσιο, το ‘Δ’, στον τίτλο της ΔΕΗ, δεν θα είναι τυπικό, θα είναι ουσιαστικό. Η ΔΕΗ θα ξαναλειτουργήσει με κριτήριο το κοινωνικό όφελος».

Ο ΚΥΡ με το πενάκι του αποτυπώνει τη λαϊκή δυσαρέσκεια και απόγνωση με μια αναφορά στο «φωτεινό» παρελθόν της χώρας, που είθισται να το θυμόμαστε σε καιρούς… σκοτεινούς.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα