ΑΘΗΝΑ
19:15
|
20.05.2024
Την απόφαση για την απομάκρυνσή τους πήρε ο νέος διοικητής Ασφαλείας Δημήτριος Δάβαλος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ως σαφή ένδειξη δυσαρέσκειας για την «ανικανότητα» (;) των επικεφαλής των τμημάτων Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών να διαλευκάνουν πάνω από 20 συμβόλαια θανάτου από το 2017 ως σήμερα εκλαμβάνεται η απόφαση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ να απομακρύνει τους επικεφαλής των αρμόδιων τμημάτων και να τους μεταθέσει δυσμενώς.

Η αντικατάσταση των ανώτερων αξιωματούχων Κωνσταντίνου Χασιώτη, Θεόδωρου Θεοδώρου και Νικόλαου Νταβαρίνου που είχαν μακρά θητεία στα συγκεκριμένα «ευαίσθητα» πόστα της ΕΛΑΣ φαίνεται πως επέδειξαν αναποτελεσματικότητα στην διαλεύκανση εγκλημάτων που προκάλεσαν σάλο με πιο πρόσφατη την περσινή δολοφονία του δημοσιογράφου, Γ. Καραϊβάζ , θεωρείται θέμα μερικών ημερών, την επίσης μαφιόζικη εκτέλεση του επιχειρηματία Γιάννη Σκαφτούρου, κ.α.

Την απόφαση για την απομάκρυνσή τους πήρε ο νέος διοικητής Ασφαλείας Δημήτριος Δάβαλος που ζήτησε τον φάκελο της έρευνας και για τον φόνο του Γιάννη Σκαφτούρου δείχνοντας εγκαίρως τις διαθέσεις του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Κ. Χασιώτης και Θ. Θεοδώρου μετακινούνται στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ. και ο Ν. Νταβαρίνος στη Διεύθυνση Μεταγωγών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ναυάγιο στην Πύλο: Ξεκινά στις 21/5 η δίκη για την πολύνεκρη τραγωδία

Η πορτογαλική νεολαία πέφτει στα δόκανα της Ακροδεξιάς

Δημοσκόπηση Οpinion Poll: Μικρή αύξηση ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου έξω από την Κνέσετ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα