ΑΘΗΝΑ
19:39
|
14.07.2026
Ομολόγησε ο 27χρονος δράστης του απεχθούς εγκλήματος στα Χανία, υπό το βάρος ακράδαντων αποδεικτικών στοιχείων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ομολόγησε ο 27χρονος δράστης του απεχθούς εγκλήματος στα Χανία, υπό το βάρος ακράδαντων αποδεικτικών στοιχείων, και έλαβε Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Ο δράστης σκότωσε έναν 60χρονο άστεγο κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διένεξης και στη συνέχεια προκάλεσε την πυρκαγιά στο εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου είχε βρει καταφύγιο το θύμα, με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, οι αστυνομικές Αρχές έφτασαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στα ίχνη του δράστη.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Εισαγγελία Χανίων όπου του απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και στη συνέχεια έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Πηγή: Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα