ΑΘΗΝΑ
21:52
|
24.04.2024
Σοβαρό δυστύχημα στην Μονεμβασιά με δύο ηλικιωμένους να χάνουν τη ζωή τους καθώς παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοβαρό δυστύχημα συνέβη το Σάββατο το βράδυ στην πόλη της Μονεμβασιάς με δύο ηλικιωμένους να χάνουν τη ζωή τους καθώς οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε ένα σχεδόν σταθμευμένο μηχανάκι με δύο αναβάτες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, το περιστατικό διαδραματίστηκε  στο δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, στο 67,3 χλμ., στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου, με 52χρονο ο οποίος οδηγούσε φορτηγό αυτοκίνητο με πολύ μεγάλη ταχύτητα να συγκρούεται με μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο ηλικιωμένα άτομα. Λόγω μάλιστα της αυξημένης ταχύτητας του αυτοκινήτου, το σώμα του ενός εκ των δύο 77χρονων που επέβαιναν στη μηχανή παρασύρθηκε στο έδαφος επί τουλάχιστον 300 μέτρα, με τον άνθρωπο να χάνει τη ζωή του επί τόπου, ενώ ο συνεπιβάτης του τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου στη συνέχεια κατέληξε. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού οχήματος, ο οποίος πλέον έχει συλληφθεί και οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, εμβόλισε ένα περιπολικό, αφού πρώτα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα του τοπικού μέσου ενημέρωσης spartanews.gr, έκανε αναστροφή και ξαναχτύπησε τον ήδη τραυματισμένο επιβάτη παρασέρνοντάς τον για άλλα 200μέτρα, ενώ παρέσυρε επίσης για πολλά μέτρα και τον δεύτερο αναβάτη της μοτοσυκλέτας που βρισκόταν στο έδαφος. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα