ΑΘΗΝΑ
03:27
|
19.05.2024
Θα κοσμούνται επίσης με εικόνες του παλατιού Τοπ Καπί και του πρώτου κτιρίου του τουρκικού κοινοβουλίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την εικόνα της Αγιάς Σοφιάς θα φέρουν τα νέα τουρκικά διαβατήρια, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ της Δευτέρας, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Όπως ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος η προετοιμασία των νέας γενιάς διαβατηρίων που θα είναι ασφαλέστερα έναντι της πλαστογραφίας, έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και αναμένεται να αρχίσουν να εκδίδονται τον Αύγουστο.

Στις μεσαίες σελίδες τους θα απεικονίζεται η Αγιά Σοφιά, ενώ θα κοσμούνται επίσης με εικόνες του παλατιού Τοπ Καπί και του πρώτου κτιρίου του τουρκικού κοινοβουλίου.

«Δημιουργήσαμε την υποδομή για την παραγωγή διαβατηρίων στη χώρα μας, ο εφοδιασμός των οποίων έχει γίνει δύσκολη λόγω της κρίσης με τα τσιπ. Οι σελίδες του νέου μας διαβατηρίου, που είναι ένα από τα πιο ασφαλή διαβατήρια στον κόσμο, ξεκινούν με το παλάτι Τοπ Καπί και τελειώνουν με το πρώτο κτίριο του κοινοβουλίου και στην μέση ακριβώς είναι το τζαμί της Αγίας Σοφίας. Ελπίζουμε ότι το νέο μας διαβατήριο, το οποίο θα εκδοθεί στους πολίτες μας από τον Αύγουστο, θα είναι επωφελές για τη χώρα μας και το έθνος μας» δήλωσε ο Ερντογάν.

Με πληροφορίες από TRT Haber

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα