ΑΘΗΝΑ
01:51
|
30.09.2022
Ο κ. Μητσοτάκης είναι με την «Ουκρανία» και με τους «οι Έλληνες εφοπλιστές» που «μεταφέρουν το ρωσικό πετρέλαιο με τα τάνκερ τους».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πιθανή η εξαίρεση των Ελλήνων εφοπλιστών από νέο εμπάργκο της ΕΕ εναντίον της Ρωσίας σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 με αιχμές προς την ελληνική και την κυπριακή κυβέρνηση.

«Η ελληνική Κυβέρνηση -όπως και η κυπριακή- που δεν έχει βάλει ποτέ βέτο στα όργανα της ΕΕ για μια σειρά από σοβαρά ζητήματα που άπτονται των συμφερόντων του ελληνικού λαού, έβαλε βέτο για να προστατέψει τα συμφέροντα του εφοπλιστικού κεφαλαίου», σχολιάζει το αντιπολιτευόμενο κατηγορώντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη για υποκρισία.

«Η υποκρισία μάλιστα του κ. Μητσοτάκη είναι τόσο μεγάλη, καθώς την ώρα που μας έλεγε στο Συνέδριο της ΝΔ, ότι ‘είναι με την Ουκρανία’, ταυτόχρονα φρόντιζε να μπορούν οι Έλληνες εφοπλιστές να μεταφέρουν το ρωσικό πετρέλαιο με τα τάνκερ τους. Αυτή μάλλον είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας στην Δύση στην οποία ανήκει ο κ. Μητσοτάκης, αυτή της ανέξοδης υποκρισίας και των πολλαπλών μέτρων και σταθμών για να εξυπηρετούνται όχι τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα, αλλά πάντα τα συμφέροντα των ολιγαρχικών αφεντικών του», καταλήγει το ΜέΡΑ25.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με εκλογές απειλεί ο Μακρόν εάν δεν περάσει το συνταξιοδοτικό

Εξελέγη η νέα επικεφαλής της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών

Επίσκεψη του Σβαρτσενέγκερ στο Άουσβιτς

«Ανοιχτή» η Ρωσία στην αναβίωση των επιθεωρήσεων των πυρηνικών της

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα