ΑΘΗΝΑ
16:52
|
25.04.2024
Το ζεύγος Πρασάντ ζητά αποζημίωση 650.000 δολαρίων για όλα τα έξοδα που έκανε για την ανατροφή του, τις σπουδές του και τον γάμο του!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ζευγάρι στο βόρειο κρατίδιο Ουταρακχάντ της Ινδίας μηνύει τον μοναχογιό του και τη σύζυγό του γιατί δεν τους χάρισαν ένα εγγόνι μετά από έξι χρόνια γάμου. Ο Σαντζίβ και η Σαντχάνα Πρασάντ, 61 και 57 ετών, υποστηρίζουν ότι εξάντλησαν όλες τις οικονομίες τους για την ανατροφή, τις σπουδές και τον πλουσιοπάροχο γάμο του παιδιού τους. Ως εκ τούτου διεκδικούν αποζημίωση, ύψους περίπου 650.000 δολαρίων, εάν δεν γίνουν παππούς και γιαγιά σε ένα χρόνο από σήμερα.

Η εξαιρετικά ασυνήθιστη αγωγή κατατέθηκε με την αιτιολογία της «ψυχολογικής παρενόχλησης».

Ο κ. Πρασάντ διευκρίνισε ότι είχε ξοδέψει όλες τις οικονομίες του για τον γιο του, στέλνοντάς τον στις ΗΠΑ το 2006 για να εκπαιδευτεί ως πιλότος με κόστος 65.000 δολάρια. Ο γιος του επέστρεψε στην Ινδία το 2007, αλλά έχασε τη δουλειά του και η οικογένειά του αναγκάστηκε να τον στηρίξει οικονομικά για πάνω από δύο χρόνια, αναφέρουν σε δημοσίευμά τους «Τάιμς» της Ινδίας.

Ο γιος, Σρέι Σαγκάρ, 35 ετών σήμερα, βρήκε τελικά δουλειά ως πιλότος. Οι γονείς του λένε ότι κανόνισαν τον γάμο του με την Σαμπχάνγκι Σίνχα, σήμερα 31 ετών, το 2016, με την ελπίδα ότι θα είχαν ένα «εγγόνι για να παίζουν» και να το φροντίζουν όταν θα έβγαιναν στη σύνταξη.

Ο γιος και η σύζυγός του στον γάμο τους

Επιπλέον, οι γονείς τονίζουν ότι αυτοί πλήρωσαν για τα έξοδα της γαμήλιας δεξίωσης σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, για ένα πολυτελές αυτοκίνητο αξίας 80.000 δολαρίων και για το ταξίδι του μέλιτος στο εξωτερικό: «Ο γιος μου είναι παντρεμένος εδώ και έξι χρόνια, αλλά ακόμη δεν σχεδιάζουν να κάνουν παιδί», δήλωσε ο πατέρας. «Είναι το όνειρο κάθε γονιού να αποκτήσει εγγόνια. Οι εντολείς μου περιμένουν χρόνια τώρα να το ζήσουν αυτό», είπε ο δικηγόρος του ζεύγους Πρασάντ.

Η αγωγή θα εκδικαστεί στις 17 Μαΐου. Ο γιος και η σύζυγός του δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα