ΑΘΗΝΑ
19:00
|
24.04.2024
Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται από την Αστυνομία είναι το παιδί να συμμετείχε σε φονική «πρόκληση» δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έβαλε τέλος στη ζωή του ένα 12χρονο παιδί στα Κάτω Πατήσια, το βράδυ της Παρασκευής, αναζητούν οι Αρχές.

Όπως έγινε γνωστό, το παιδί βρήκε απαγχονισμένο στο δωμάτιό του η μητέρα του, η οποία σε κατάσταση σοκ κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο ήταν αργά.

Το κινητό του παιδιού αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας, καθώς θα δουν οι αστυνομικοί εάν είχε κάποια συνομιλία που να εξηγεί τους λόγους της αυτοχειρίας ή εάν υπήρχε κάτι άλλο που τον προβλημάτιζε.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται από την Αστυνομία είναι το παιδί να συμμετείχε στην «πρόκληση» δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης που ονομάζεται «blackout challenge» και ενθαρρύνει όσους συμμετέχουν να προκαλέσουν ασφυξία στον εαυτό τους, με κορδόνια ή καλώδιο, μέχρι να χάσουν προσωρινά τις αισθήσεις τους, να τραβήξουν βίντεο και στη συνέχεια να το ανεβάσουν στο Tik Tok.

Οι Αρχές έχουν κατάσχει το λάπτοπ του παιδιού για έρευνα διευκρινίζοντας πως δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποιος συσχετισμός με την διαδικτυακή πρόκληση, αλλά και πως στη χώρα μας δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά ή καταγγελία για τραυματισμό ή θάνατο από το εν λόγω ή κάποιο άλλο διαδικτυακό παιχνίδι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 στο Ελ. Βενιζέλος

Ισπανία: Ύποπτη για διαφθορά η σύζυγος του Σάντσεθ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα