ΑΘΗΝΑ
06:16
|
26.04.2024
Ισχυρές καταιγίδες πλήττουν απόψε την Αττική προκαλώντας κατά περίπτωση προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισχυρές καταιγίδες πλήττουν απόψε την Αττική προκαλώντας κατά περίπτωση προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους ή διασταυρώσεις με κακοσυντηρημένα δίκτυα αποχέτευσης και συλλογής όμβριων υδάτων.

Η ΕΜΥ προειδοποιεί για διαδοχικές καταιγίδες έως και λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα με πιο σφοδρές εκείνες που θα πλήξουν τα βόρεια και ανατολικά προάστια του Νομού Αττικής. Παράλληλα θα επικρατήσουν σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει προοδευτική πτώση.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη τα φαινόμενα θα μετατοπιστούν νοτιότερα, επηρεάζοντας επιπλέον τις Κυκλάδες και την Κρήτη, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινότερα τμήματα της Κεντρικής Στερεάς και της Βόρειας Πελοποννήσου. Από τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης πάντως ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση στις περισσότερες περιοχές.

Ωστόσο, προβλήματα προκαλεί η κακοκαιρία και σε άλλες περιοχές της χώρας. Αργά το απόγευμα εκδηλώθηκε έντονη χαλαζόπτωση στην περιοχή της Ερέτριας η οποία συνοδεύτηκε και από αστραπές.

Καιρός τώρα: Καταιγίδες και κεραυνοί στην Αθήνα | Έθνος

Το κύμα κακοκαιρίας προκάλεσε απόψε διακοπές στην ηλεκτροδότηση περιοχών της Λάρισας. Στις περιοχές χωρίς ρεύμα συμπεριλαμβάνονται, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, το Κιλελέρ, η Νίκαια, η Χάλκη, ο Αμπελώνας, ο Τύρναβος και ο Βρυότοπος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Άγιο Στέφανο Μονεμβασιάς

Αυστραλία: Ξεβράστηκαν δεκάδες μαυροδέλφινα σε ακτή

Φωτιά στη Λακωνία-Ρίψεις νερού και από εναέρια μέσα

Ο καιρός σήμερα: Βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα