ΑΘΗΝΑ
01:06
|
27.04.2024
Το συνέδριο ξεκινά αύριο το απόγευμα με την κεντρική ομιλία του Προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ξεκινά αύριο, Παρασκευή, 20 Μαΐου, μετά τις 18.00 το απόγευμα, στο στάδιο Τάε Κβο Ντο του Φαλήρου το 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ με ομιλία του Προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η συγκρότηση Προεδρείου του Συνεδρίου και θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Πορτογάλου Πρωθυπουργού Αντόνιο Κόστα. Μηνύματα θα στείλουν επίσης ο Ιταλός, πρώην πρωθυπουργός και ΓΓ του Partito Democratico, Ενρίκο Λέττα, η πρόεδρος του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) Κριστίνα Ναρμπόνα, ο συμπρόεδρος του SPD Λαρς Κλίνγκμπαιλ και η πρόεδρος των Σλοβένων Σοσιαλιστών Τάνια Φαγιόν.

Το Σάββατο, δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου, αναμένεται η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του Βαγγέλη Βενιζέλου, πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης (2012-2015) και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.  Θα πραγματοποιηθούν δύο εργαστήρια (workshops) που αφορούν το κοινωνικό κράτος με έμφασή στη κοινωνική κατοικία όπου θα συμμετάσχει και η αρμόδια υφυπουργός της Πορτογαλίας , Μαρίνα Γκονσάλβες.

Η τελευταία μέρα του Συνεδρίου θα κλείσει με ομιλίες στην ολομέλεια τις πρωινές ώρες αλλά και ψηφοφορίες για την εκλογή μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση και την Ψηφιακή Μετάβαση, ενώ σε ειδικό περίπτερο θα δίνονται πληροφορίες για την ψηφιακή πλατφόρμα του Κινήματος digitalsociety.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα