ΑΘΗΝΑ
04:32
|
04.07.2022
Ένα νέο ριάλιτι σόου που ξεκινά στη Βρετανία,προκαλεί 12 υποψήφιους να δείξουν εάν διαθέτουν τα φόντα πρωθυπουργού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πόσες φορές δεν είπατε ή δεν ακούσατε φίλους, γνωστούς ή συναδέλφους να αναφωνούν το αμίμητο… «αν ήμουν πρωθυπουργός εγώ…»; Πολλές. Ωστόσο, αυτό που μάλλον δεν σας πέρασε από το μυαλό είναι η πιθανότητα να δημιουργηθεί κάποτε ένα «ριάλιτι σόου» με αυτό το ερώτημα σαν κεντρική ιδέα και κεντρικούς παρουσιαστές έναν Βρετανό πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και ένα μέλος της… Βουλής των Λόρδων σε ρόλο προπονητή και κριτή.

Στο Τέταρτο Κανάλι της βρετανικής τηλεόρασης (Channel 4) ξεκινά νέο ριάλιτι σόου με τον ευφάνταστο τίτλο: «Κάνε με Πρωθυπουργό» («Make Me Prime Minister»). Εκεί, 12 Βρετανοί με γνώμη και απόψεις από όλο το πολιτικό φάσμα, θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμό ώστε να αποδείξουν εάν διαθέτουν τις απαιτούμενες ηγετικές ικανότητες μέσα σε έξι επεισόδια.

Οι δοκιμασίες που θα αναδείξουν τις ικανότητές τους θα κριθούν από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο (επί πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ) Άλαστερ Κάμπελ και την Σαΐντα Βάρσι, μέλος της Βουλής των Λόρδων.

Μένει να φανεί εάν κάποιος ή περισσότεροι από τους 12 υποψήφιους θα είναι ικανότερος από τον σημερινό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Και εγένετο σκότος!

«Αρκετοί οι νεκροί» από την επίθεση σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης

Δολοφονία 19χρονου Παλαιστίνιου από τον ισραηλινό στρατό

Πέθανε η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα