ΑΘΗΝΑ
22:00
|
07.06.2026
εντοπίστηκε σήμερα από κατοίκους στην περιοχή Λούτσα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σώος βρέθηκε ο 36χρονος άνδρας που αγνοείτο από το βράδυ της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή Λειρί στη Δίρφυ Ευβοίας, καθώς όπως αναφέρει το evima.gr κατάφερε να προσανατολιστεί και να περπατήσει μέχρι το χωριό Λούτσα.

Ο περιπατητής χθες το βράδυ στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυ Ευβοίας, έχασε τον προσανατολισμό του και επικοινώνησε με την Πυροσβεστική για να ζητήσει βοήθεια. Οι δυνάμεις κινητοποιήθηκαν άμεσα, εντόπισαν το όχημά του, έφτασαν στο καταφύγιο αλλά δεν κατάφεραν να το βρουν.

Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετείχαν 19 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) ενώ συνδρομή παρείχαν επίσης ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛΑΣ, ωστόσο ο 36χρονος άνδρας εντοπίστηκε σήμερα από κατοίκους της περιοχής Λούτσα Ευβοίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρκαγιά στην Καλλιθέα Φαρσάλων

Πόλεμος στο Ιράν: Οι ΗΠΑ κατέρριψαν 2 ιρανικά drone – Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Βηρυτό (upd)

Σεισμός στην Εύβοια – Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Μαντούδι – Λίμνη – Αγία Άννα και στο Προκόπι (upd)

Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην Αγία Τριάδα Μώλου Φθιώτιδας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα