ΑΘΗΝΑ
00:23
|
27.04.2024
Δεκάδες τραυματίες και υλικές ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκάλεσε ο ισχυρός ανεμοστρόβιλος σήμερα στο Πάντερμπορν της δυτικής Γερμανίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω


Ακραία καιρικά φαινόμενα σαρώνουν τη Γερμανία, και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό περίπου 40, όταν ένας ανεμοστρόβιλος έπληξε αρκετές πόλεις, δήλωσαν οι Αρχές και τοπικά ΜΜΕ.

Εικόνες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αυτό που φαίνεται να είναι ένας κυκλώνας, αν και η Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία δεν επιβεβαίωσε άμεσα ότι επρόκειτο πράγματι για ανεμοστρόβιλο.

Ένας 38χρονος άνδρας στη δυτική πόλη Βίτγκερτ υπέκυψε από τραύματα στο κεφάλι που υπέστη από πτώση έπειτα από ηλεκτροπληξία σε ένα πλημμυρισμένο κελάρι, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, έως και 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην πόλη Πάντερμπορν. Καταστροφές από διάφορες πόλεις της δυτικής Γερμανίας έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), ο ανεμοστρόβιλος στο Πάντερμπορν προκάλεσε επίσης μεγάλες καταστροφές σε αυτήν την πόλη της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, που χτυπήθηκε σκληρά από την κακοκαιρία που σαρώνει τη Γερμανία και η οποία ξέσπασε ύστερα από ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Meteo: Βίντεο timelapse με τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στην Ελλάδα

Ο καιρός σήμερα: Λίγες νεφώσεις-Άνοδος της θερμοκρασίας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Άγιο Στέφανο Μονεμβασιάς

Αυστραλία: Ξεβράστηκαν δεκάδες μαυροδέλφινα σε ακτή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα