ΑΘΗΝΑ
03:58
|
04.07.2022
Το δικαστήριο, μετά από πρόταση του εισαγγελέα, ζήτησε να αποβληθεί ο εν λόγω μάρτυρας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το δικαστήριο, μετά από την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να αποβληθεί ο εν λόγω μάρτυρας, αποφάσισε να μην αποδεχθεί την δηλωθείσα παράσταση του φερόμενου θύματος βιασμού, εφόσον δεν έχει προσέλθει στο δικαστήριο για να επιβεβαιώσει την εντολή που έδωσε στον δικηγόρο, Γιάννη Βλάχο, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επιπλέον, όπως έκρινε το δικαστήριο στην απόφαση αποβολής, ο άνδρας δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές που τον αναζήτησαν με εντολή του ΜΟΔ, ώστε να προσαχθεί βίαια για να καταθέσει. Μετά την απόφαση των δικαστών, αποβάλλεται από την εκπροσώπηση του εν λόγω μάρτυρα ο συνήγορός του.

Το αίτημα για την αποβολή του δικηγόρου του τρίτου καταγγέλλοντα, είχε υποβάλει στο δικαστήριο η υπεράσπιση του καλλιτέχνη στην προηγούμενη δικάσιμο, όταν και πάλι παρέμενε άφαντος ο μάρτυρας.

Νωρίτερα συνέχισε την κατάθεση του, εξεταζόμενος από την Πολιτική Αγωγή, ο τέταρτος άνδρας που έχει καταγγείλει βιασμό του – ο τρίτος στη σειρά που καταθέτει στο δικαστήριο.

Ο μάρτυρας, που έμεινε για κάποιους μήνες στο σπίτι του κατηγορούμενου, ρωτήθηκε για την φιλοξενία που του παρείχε ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο μάρτυρας είπε πως δεν υπήρχε αντάλλαγμα για την διαμονή του στο σπίτι του καλλιτέχνη, ενώ από την έναρξη της κατάθεσής του, στην προηγούμενη συνεδρίαση, είπε πως ο ίδιος καθάριζε και μαγείρευε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Και εγένετο σκότος!

«Αρκετοί οι νεκροί» από την επίθεση σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης

Δολοφονία 19χρονου Παλαιστίνιου από τον ισραηλινό στρατό

Πέθανε η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα