ΑΘΗΝΑ
20:19
|
26.04.2024
Δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό, αλλά ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε καρέκλα του νοσοκομείου αρκετές ώρες μετά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατεπείγουσα έρευνα για τα αίτια θανάτου του 43χρονου που πέθανε σε καρέκλα του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκης ζήτησε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. 

Σύμφωνα με τους συγγενείς, ο άτυχος άνδρας επισκέφθηκε τα επείγοντα του νοσοκομείου το βράδυ της 1ης Απριλίου με ξαφνικό έντονο πόνο στο πόδι. Οι γιατροί, αφού τον εξέτασαν, απεφάνθησαν πως δεν είχε κάτι ανησυχητικό και τον έδιωξαν.

Ωστόσο, ο άνδρας συνέχισε να πονάει και αρνήθηκε να φύγει από το νοσοκομείο, σύμφωνα δε με τοπική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης προκλήθηκε και ένταση με το προσωπικό, την οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει η ιδιωτική ασφάλεια του Νοσοκομείου.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε αρκετές ώρες αργότερα, σε καρέκλα του νοσοκομείου, από μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού, κατά την αλλαγή βάρδιας.

Ο ιατροδικαστής σύμβουλος οικογένειας του θύματος, Δημήτρης Γαλεντέρης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ έκανε λόγο για φλεβοθρόμβωση και πνευμονική εμβολή. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μια εικόνα για το τι θα ψάξουμε στα εργαστήρια. Η φλεβοθρόμβωση και η πνευμονική εμβολή είναι μια από αυτές τις αιτίες που διερευνάται και είναι και η πιθανότερη. Παρόλα αυτά περιμένουμε την επαλήθευση από το ιστοπαθολογικό εργαστήριο για να είμαστε σίγουροι»

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι ενώ δεν είχε διενεργηθεί τεστ Covid όσο ήταν εν ζωή, του έκαναν τεστ αφού πέθανε. «Αφού διαπίστωσαν ότι είναι νεκρός έκαναν τεστ Covid και θέλω να καταλάβω ποιο ήταν το κίνητρο να κάνουν σε έναν νεκρό τεστ κορονοϊού», τόνισε ο επιστημονικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα