ΑΘΗΝΑ
12:05
|
05.12.2022
Στο νοσοκομείο φοιτητής, τραυματισμένος από χειροβομβίδα κρότου – λάμψης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για μια ακόμα φορά δυνάμεις των ΜΑΤ, διέλυσαν σήμερα το μεσημέρι συγκέντρωση φοιτητικών συλλόγων και αυτόνομων σχημάτων του ΑΠΘ που ζητούν την απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων από τον χώρο του πανεπιστημίου καθώς και την παραίτηση του πρύτανη του πανεπιστημίου Νίκου Παπαϊωάννου.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επίθεσης, τραυματίστηκε στο πρόσωπο ένας φοιτητής που μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Οι φοιτητές κάνουν λόγο για μια ακόμα κατασταλτική επιχείρηση των δυνάμεων των ΜΑΤ, που έχουν στρατοπεδεύσει στον χώρο του Πανεπιστημίου προκειμένου να υποστηρίξουν τις εργασίες για την δημιουργία της ενιαίας βιβλιοθήκης στο ισόγειο του Βιολογικού.

Χαρακτηριστική, όσο και εξοργιστική και η σκηνή που αποτυπώνεται σε βίντεο του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη, με άνδρα των ΜΑΤ, να συνοδεύει φοιτητές κατά την είσοδό τους στο αφμιθέατρο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καταστολή εναντίον οπαδών με απτόητα ΜΑΤ να επιτίθενται εν ώρα διακομιδής σε νοσοκομείο

Επανειλημμένες επιθέσεις των ΜΑΤ σε οπαδούς του Ηρακλή, με τις αστυνομικές δυνάμεις να επιμένουν στην καταστολή την ώρα που άνδρας διακομιζόταν με αναπνευστικά προβλήματα.
ΣΥΝΑΦΗ

Δικαιώθηκε οριστικά ο Μανώλης Κυπραίος

Όλμους του 1966 έστειλαν οι Ιταλοί στο Κίεβο

Περισσότερα όπλα σε όλον τον πλανήτη

«Δεν είναι όλες εδώ, λείπει η Ερατώ»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα