ΑΘΗΝΑ
00:56
|
05.10.2023
Εκτός χώρας, με τον πατέρα του, βρίσκεται τελικά ο 6χρονος Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν που απήχθη, το βράδυ της Τρίτης, από την Κηφισιά. 
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη Νορβηγία, με τον πατέρα του, βρίσκεται τελικά ο 6χρονος Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν που απήχθη, το βράδυ της Τρίτης, από την Κηφισιά. 

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, άνδρας που δήλωσε δικηγόρος του πατέρα επικοινώνησε με το και δήλωσε ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στη Νορβηγία.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, ο δικηγόρος ζήτησε να αποσυρθεί το το amber alert που έχει εκδοθεί για τον εντοπισμό του 6χρονου, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να απαντά ότι κάτι τέτοιο γίνεται μόνο μετά από εισαγγελική εντολή.

Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, και Ελληνίδα δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον πατέρα του παιδιού παλαιότερα, από Νορβηγό συνάδελφό της, στο οποίο επίσης αναφέρεται ότι το παιδί βρίσκεται στη Νορβηγία και χαίρει άκρας υγείας.

Η ίδια ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την αστυνομία για αυτή την εξέλιξη. Αντίστοιχο email φέρεται να έλαβε και ο δικηγόρος της μητέρας.

Σύμφωνα με πληφορορίες που επικαλείται το «Βήμα» το παιδί βγήκε από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο, πετώντας σε πρώτη φάση από τη Θεσσαλονίκη στη Δανία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, οι δύο άνδρες που από ό,τι φαίνεται είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την αρπαγή του παιδιού, πρέπει να διέφυγαν από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς στην Μακεδονική πόλη εντοπίστηκε για τελευταία φορά το στίγμα του κινητών τους τηλεφώνων.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος «η διαφορά της συγκεκριμένης αρπαγής με άλλες τέτοιες υποθέσεις, είναι ότι έγινε μέσα από μια μαφιόζικη διαδικασία, με έναν άνθρωπο να εισβάλει μέσα στο σπίτι και να παίρνει το παιδί από την γιαγιά του».

«Ένα παιδί που αρπάζεται με τέτοιο τρόπο, μες την ψυχούλα του υπάρχουν πολλά προβλήματα. Φεύγει από την ασφάλεια του σπιτιού του», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάντε το, όπως ο Πελετίδης

Ο Πελετίδης έβαλε τα γυαλιά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κυβερνήσεις που προκάλεσαν τα χάλια στο ΟΑΚΑ κάνοντας υποδειγματική δουλειά στο στάδιο της Πάτρας.
ΣΥΝΑΦΗ

Αύριο η επιμνημόσυνη δέηση για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Χάθηκαν (ξανά…) έφηβες από τη δομή πρόνοιας Αγία Βαρβάρα Νέας Σμύρνης

Πρόταση ευρωβουλής για δωρεάν μεταφορά χειραποσκευών στα αεροπλάνα

Συλλήψεις Εβραίων επειδή έφτυναν Χριστιανούς στην Ιερουσαλήμ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα