ΑΘΗΝΑ
17:16
|
23.04.2024
Εντοπίστηκε από τον πλοίαρχο επιβατηγού οχηματαγωγού να επιπλέει μέσα στο λιμάνι του Πειραιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», νοσηλεύεται 5χρονο κορίτσι που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι χωρίς τις αισθήσεις του από τον πλοίαρχο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αγ. Νεκτάριος» εντός της θαλάσσιας περιοχής Αργοσαρωνικού στον κεντρικό λιμένα του Πειραιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Λιμενικού, άμεσα έφτασαν στην περιοχή στελέχη του Σώματος τα οποία εντόπισαν και ανέσυραν την ανήλικη, στην οποία παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση επί 7 λεπτά προκειμένου να την επαναφέρουν.

Σύμφωνα με το Λιμενικό το παιδί διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και έπεσε στο νερό, ενώ, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η μητέρα κατάλαβε τι έχει συμβεί όταν έφτασε το ΕΚΑΒ.

Η 5χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», συνοδεία στελέχους του Λιμενικού, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 37χρονη μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αισιοδοξία ΣΕΒ για τις προοπτικές της βιομηχανίας στο μέλλον

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών

ΕΛ.ΑΣ.: Πάνω από 1.000 κλήσεις για ενδοοικογενειακή βία σε μια εβδομάδα

Παραμένει στη φυλακή ο Ιρανός πρόσφυγας Χομαγιούν Σαμπετάρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα