ΑΘΗΝΑ
05:12
|
01.05.2024
Aστυνομικοί στο Τορόντο τραυμάτισαν έναν άνδρα που περπατούσε σε έναν δρόμο κοντά σε σχολεία κρατώντας όπλο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας ένοπλος νεαρός που κυκλοφορούσε σε δρόμο κοντά σε τέσσερα σχολεία στο Τορόντο του Καναδά ακινητοποιήθηκε αφού τραυματίστηκε από αστυνομικό που κλήθηκε στην περιοχή καθώς η εμφάνισή του προκάλεσε συναγερμό ένα 48ωρο μετά το μακελειό σε δημοτικό σχολείο του Τέξας με θύματα 19 μαθητές και δύο δασκάλες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν απόψε καναδικά ΜΜΕ, αστυνομικοί στο Τορόντο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έναν άνδρα που περπατούσε σε έναν δρόμο κρατώντας ένα όπλο, σε μια γειτονιά της πόλης, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ο αποκλεισμός πέντε κοντινών σχολείων, για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης, δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια. Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα. Ο ύποπτος, η κατάσταση του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι τώρα, είναι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 20 ετών.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο Πορτ Γιούνιον, μια συνοικία βορείως του κέντρου της πόλης. Τρία από τα σχολεία παραμένουν αποκλεισμένα ενώ στα άλλα δύο συνεχίζονται κανονικά οι σχολικές δραστηριότητες όμως οι εξωτερικές πύλες είναι κλειδωμένες και κανείς δεν μπορεί να μπει ή να βγει, όπως ανακοίνωσε η Σχολική Επιτροπή της Περιφέρειας του Τορόντο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα