ΑΘΗΝΑ
06:30
|
03.05.2024
Ο συνδυασμός προβλημάτων που προκαλεί η πανδημία, η έκρηξη στις τιμές των καυσίμων και οι διαταράξεις στις αγορές εργασίες των ΗΠΑ εξηγούν την απόφαση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αμερικανική αεροπορική εταιρία Delta Airlines αποφάσισε να κόψει 100 δρομολόγια τη μέρα με προορισμούς σε ΗΠΑ και Λατινική Αμερική λόγω της έκρηξης στις τιμές των καυσίμων, των ευρύτερων διεθνών διαταράξεων στις αλυσίδες εφοδιασμού έπειτα και από δύο χρόνια περιορισμών στις ταξιδιωτικές μετακινήσεις διεθνώς λόγω πανδημίας covid-19. Εκπρόσωπος της εταιρίας επικαλέστηκε επίσης και τις  παροδικές ελλείψεις σε προσωπικό λόγω ασθενείας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού covid-19.

Η εταιρία διευκρίνισε πως οι περικοπές δρομολογίων θα ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου και θα διαρκέσουν ως τις 7 Αυγούστου, λίγο πριν την κορυφή της ταξιδιωτικής κίνησης.

Επί του παρόντος δεν έχουν γίνει γνωστά ποια ακριβώς εσωτερικά και διεθνή δρομολόγια κόβονται.

Ανάλογες κινήσεις τελευταία έκαναν και άλλες αμερικανικές εταιρίες όπως η JetBlue που στη λίστα προβλημάτων που επικαλέστηκε η Delta Airlines πρόσθεσε και τα προβλήματα που παρατηρούνται εδώ και μήνες στη μεταβατική λειτουργία των πύργων ελέγχου σε πολλά αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα