ΑΘΗΝΑ
09:35
|
25.04.2024
Ο 23χρονος από την Φλόριντα ήταν μεταξύ των τριών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο Μαϊάμι το πρωί της Τετάρτης (26/5).
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ Ernesto Enrique Carralero, γνωστός με το όνομα OhTrapstar. Ο 23χρονος από την Φλόριντα ήταν μεταξύ των τριών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο Μαϊάμι το πρωί της Τετάρτης (26/5), όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια κατοικία στην περιοχή. Στη συνέχεια αναποδογύρισε και τυλίχθηκε στις φλόγες. Τα αίτια του τροχαίου παραμένουν αδιευκρίνιστα και διερευνώνται.

«Αυτό που με ξύπνησε είναι ο τοίχος που έπεσε πάνω μου ενώ κοιμόμουν. Μόλις ξύπνησα μετά είδα τη φωτιά», είπε στο NBC Miami ο Jackner Surlin, ο οποίος μένει στο σπίτι.
Η αστυνομία ταυτοποίησε τα τρία θύματα ως τον Bayle Pricilla Bucceri, 23 ετών, τον Candido Miguel Barroso-Nodarse, 22 ετών και τον Ernesto Enrique Carralero, 23 ετών, σύμφωνα με το People.

Ο Carralero ήταν ένας ανερχόμενος ράπερ που είχε περισσότερους από 114.000 followers στο Instagram. Ο ράπερ ήταν ίσως περισσότερο γνωστός για το κομμάτι του «Choppa» το 2017, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Καλέσματα από Εργατικό Κέντρο Αθήνας, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Πρωτομαγιάς

Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, ποιες οι προϋποθέσεις

Διώξεις σε 18 «ανθρώπους» του Τραμπ για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων του 2020

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα