ΑΘΗΝΑ
08:17
|
14.05.2024
Κατά τη χρήση πυρός σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα μία διερχόμενη ηλικιωμένη γυναίκα και τραυματίστηκαν δύο άνδρες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία ηλικιωμένη γυναίκα σκοτώθηκε χτες και δύο άνδρες τραυματίστηκαν στη διάρκεια λογομαχίας και ένοπλης επίθεσης σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων κτιρίου του πανεπιστημίου Ζαβιέ της Νέας Ορλεάνης όπου γινόταν τελετή αποφοίτησης μαθητών του γυμνασίου Μόρις Τζεφ της περιοχής.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τις πρώτες πληροφορίες που έφεραν τη γυναίκα να είναι γιαγιά ενός εκ των μαθητών του σχολείου. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να αποκαλύψει τις ηλικίες των δύο ανδρών που τραυματίστηκαν αρκούμενος να διευκρινίσει πως τραυματίστηκαν σε πόδια και ώμο και πως η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο ίδιος αστυνομικός αξιωματούχος πρόσθεσε πως τέθηκαν υπό κράτηση τρία άτομα για ανάκριση ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες τέθηκε υπό κράτηση ένας ύποπτος.

Ωστόσο, κάποια τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως όλα ξεκίνησαν στη διάρκεια διαπληκτισμού δύο γυναικών αγνώστου ηλικίας, οι οποίες έκαναν χρήση όπλων. Η ηλικιωμένη γυναίκα που τραυματίστηκε θανάσιμα ήταν διερχόμενη περαστική. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox 8 ότι ακούστηκαν πέντε έως 12 πυροβολισμοί.

Είναι το δεύτερο ένοπλο περιστατικό που σημειώνεται σε τελετή μαθητών γυμνασίου στο πανεπιστήμιο Xavier, καθώς στις 20 Μαΐου είχε ξεσπάσει καυγάς πάλι σε τελετή αποφοίτησης άλλου γυμνασίου της Νέας Ορλεάνης με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια κάποιοι από τους παριστάμενους στην εκδήλωση, δίχως εκείνη τη φορά να γίνει χρήση όπλων.

Το σημερινό ένοπλο επεισόδιο σημειώνεται μία βδομάδα από το μακελειό σε δημοτικό σχολείο του Τέξας, στη διάρκεια του οποίου σκοτώθηκαν 19 μαθητές, δύο εκπαιδευτικοί και ο 18χρονος δράστης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίθεση με οπαδικά κίνητρα στη Νέα Μηχανιώνα

Παλαιστίνη: Ο παραλογισμός του πολέμου και το φως στο σκοτάδι

Ο καιρός σήμερα: Συννεφιά και βροχές στα βόρεια

Άγριες συνθήκες δουλειάς σε εργοστάσια που εφοδιάζουν την εταιρία Shein

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα