ΑΘΗΝΑ
02:15
|
27.07.2024
Εμμονή με την πορνογραφία, συμπεριλαμβανομένων φαντασιώσεων αιμομιξίας, καθώς και οδηγίες για το πώς να χακάρεις το κινητό ενός εραστή, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το ιστορικό αναζήτησης στο διαδίκτυο του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, αποκαλύπτει μια εμμονή με την πορνογραφία, συμπεριλαμβανομένων φαντασιώσεων αιμομιξίας, καθώς και οδηγίες για το πώς να χακάρεις το κινητό ενός εραστή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail.

Η λίστα των αναζητήσεων καλύπτει μόλις έξι ημέρες του Μαρτίου του 2019 προτού σπάσει τον φορητό υπολογιστή του, τον πάει για επισκευή σε ένα κατάστημα του Ντέλαγουερ και στη συνέχεια τον εγκαταλείψει. Όμως είναι γεμάτη αποκαλυπτικές και δυσάρεστες ιστοσελίδες.

Από τους 281 ιστότοπους που καταγράφηκαν στο ιστορικό περιήγησής του για έξι ημέρες, οι 98 ήταν πορνογραφικοί.

Δεκάδες βίντεο στο φορητό υπολογιστή του Χάντερ αποκαλύπτουν επίσης την τάση του να βιντεοσκοπεί τον εαυτό του να συνευρίσκεται ερωτικά με σεξεργάτριες και να δημοσιεύει τις ερασιτεχνικές ταινίες στον λογαριασμό του στην ιστοσελίδα Pornhub.

Σε ένα ντροπιαστικό βίντεο, ο Χάντερ Μπάιντεν φαίνεται γυμνός να κάνει μορφασμούς προτού αεριστεί ηχηρά. Σε πολλά από τα ακατέργαστα βίντεο στον υπολογιστή του, ο Χάντερ τελειώνει με τη γυναίκα και στη συνέχεια αφήνει την κάμερα να τρέχει καθώς σκύβει μπροστά από την οθόνη, κοιτάζοντας το υλικό.

Ένα βίντεο στο φορητό υπολογιστή του στο οποίο κατέγραψε την οθόνη του τον δείχνει να συνδέεται στον λογαριασμό του στο Pornhub και να αναζητά βίντεο. 

Το ιστορικό αναζήτησης του Χάντερ περιλαμβάνει πέντε επισκέψεις στον ιστότοπο ενηλίκων Glasscams.com και οι καταγραφές της οθόνης του υπολογιστή του τον δείχνουν γυμνό, να αλληλεπιδρά ζωντανά με τις γυναίκες του ιστότοπου.

Η περιήγηση του Χάντερ στο διαδίκτυο επικεντρώθηκε επίσης στο hacking και την κατασκοπεία σε τηλέφωνα για να βρει αποδεικτικά στοιχεία απιστίας. 

Αναζήτησε τον ιστότοπο ενός ιδιωτικού ερευνητή και έψαξε για ερωτήσεις όπως «ποιος μπορεί να χακάρει ένα κινητό τηλέφωνο;», «Προσλάβετε έναν επαγγελματία χάκερ», «Πιάστε τη σύντροφο που σας απατά», «Έχετε προσλάβει ποτέ κάποιον για να χακάρει το κινητό τηλέφωνο της συντρόφου που σας απατά;» και «Μπορεί να χακαριστεί το κινητό της φίλης μου που με απατάει;» 

Ο Χάντερ έψαξε για ερωτήσεις και απαντήσεις στον ιστότοπο σχετικά με την «πλαστογράφηση» αριθμών κινητών τηλεφώνων, που περιλαμβάνει τη δημιουργία πλαστού αντιγράφου ενός αριθμού για την παρακολούθηση κλήσεων και μηνυμάτων, και αναζήτησε άρθρα για έναν Ινδό χάκερ.

Τα αρχεία στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ δείχνουν επίσης ότι μπορεί να κατασκόπευε την ερωμένη του Χάλι και την κατηγόρησε για απιστία με έναν φίλο του Χάντερ και της οικογένειας Μπάιντεν.

Διατηρούσε υπολογιστικά φύλλα γεμάτα με μηνύματα κειμένου που φαίνεται να προέρχονται από το τηλέφωνο της Χάλι, καθώς και αρχεία καταγραφής κλήσεων από το τηλέφωνό της στους λογαριασμούς του AT&T μαζί με σημειώσεις, στον υπολογιστή του.

Σε μια τεταμένη ανταλλαγή την 6η Φεβρουαρίου του 2017, ο Χάντερ έστειλε μήνυμα στη Χάλι και σε έναν οικογενειακό φίλο κάτι που φαίνεται να είναι μια μεταγραφή ιδιωτικών κειμένων μεταξύ του άνδρα και της Χάλι.

«Αν μπορείς να το εξηγήσεις αυτό ως κάτι αθώο και – [ο άντρας] είναι απλά ένας φίλος για φαγητό, τότε θα απολογηθώ», τους έγραψε ο Χάντερ, που έβγαλε selfie με ένα τηλέφωνο που έδειχνε προσωπικά μηνύματα με μια φίλη της, προτείνοντάς του να περάσει από τα μηνύματά της.

Ο Χάντερ έγραψε στον οικογενειακό φίλο «…αν το έστελνα αυτό στην κοπέλα σου όταν έλειπες (πήγα στην Καλιφόρνια για αποτοξίνωση) ΚΑΙ 87 άλλα μηνύματα μόλις τον Μάρτιο, θα ήσασταν εντάξει με αυτό;»

Στη μεταγραφή του κειμένου, [ο άντρας] στέλνει μήνυμα στη Χάλι την 3η Μαρτίου του 2016: «Έλα, παρακαλώ. Σε χρειάζομαι εδώ. Ένα ποτό και θα σου τα πω όταν φτάσεις εδώ. Στ ‘αλήθεια. Σε χρειάζομαι.»

Η Χάλι απαντά: «Μπορείς να μείνεις εδώ, είμαι στο κρεβάτι» και [ο φίλος] απαντά «Μάλλον θα το κάνω».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες πάλι η Καλιφόρνια…

Τέσσερις νεκροί και 5 τραυματίες σε καραμπόλα νταλίκας με Ι.Χ. στη Μεσσηνία

Φυτεία 839 δενδρυλλίων κάνναβης εκρίζωσαν στα Χανιά

Πράκτορας του εξωτερικού για το Κρεμλίνο η ρωσική έκδοση της Bild

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα