ΑΘΗΝΑ
11:53
|
02.12.2022
Με ένταση στο νοσοκομείο της πόλης, ξεκίνησε η διήμερη περιοδεία του υπουργού στη Δυτική Κρήτη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αντιμέτωπος με έντονες διαμαρτυρίες βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου υγειονομικό προσωπικό και πολίτες του επιφύλαξαν «θερμή υποδοχή».

Οι διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση διάλυσης στο Νοσοκομείο της πόλης, αλλά και το ΕΣΥ γενικότερα, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου, κρατώντας πανό που έγραφε: «Ο αποκλεισμός από τα νοσοκομεία σκοτώνει» και φωνάζοντας συνθήματα οτι είναι ανεπιθύμητος, ανάγκασαν τον υπουργό να μπει στον χώρο από την είσοδο των επειγόντων περιστατικών, συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις.

Αμέσως μετά, ακολούθησε συνάντηση στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, παρουσία της διοικήτριας της 7η ΥΠΕ, Λένας Μπορμπουδάκης και του Διοικητή του Νοσοκομείου, Λευτέρη Μάρκακη, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη του νοσοκομειακού ιδρύματος.

Αποχωρώντας ο υπουργός είχε έναν μίνι διάλογο με πολίτες, με τον κ. Γεωργιάδη να τους ρωτά «γιατί φωνάζετε, εγώ εδώ είμαι» και εκείνοι να αναρωτιούνται «γιατί δεν βγήκατε από την κεντρική είσοδο, αλλά από εδώ που δεν υπάρχει συγκεντρωμένο πλήθος». Ο υπουργός ανταπάντησε… «γιατί δεν μπορώ την πολύ φασαρία». Ολοκληρώνοντας τον διάλογο, ο κ. Γεωργιάδης τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι κι αποχώρησε.

Πληροφορίες και φωτογραφίες από Νέα Κρήτη

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη δημιουργία ειδικού δικαστηρίου για να κατασχέσει κεφάλαια της Ρωσίας, προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

«Ενώ συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, προτείνουμε να στήσουμε ένα ειδικό δικαστήριο, υποστηριζόμενο από τα Η.Ε.», ανέφερε χαρακτηριστικά η φον ντερ Λάιεν.
ΣΥΝΑΦΗ

Εκτροχιασμός τρένου με άρματα του ΝΑΤΟ στην Αλεξανδρούπολη

Εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο Ιταλίδας διπλωμάτη στου Παπάγου

«Νερό – Δημοκρατία – Δημόσια αγαθά – Κινήματα», στο τραπέζι εκδήλωσης την Κυριακή

Ευρωπαίοι πολιτικοί στη Χάγη για επαναπροωθήσεις προσφύγων στη Λιβύη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα