ΑΘΗΝΑ
06:16
|
18.08.2022
Με πυρσούς στα χέρια, φοιτητές και ακαδημαϊκοί διαδήλωσαν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης κατά της αστυνομικής βίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα μαζική διαδήλωση ενάντια στην παρουσία της αστυνομίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και την αστυνομική βία που ασκήθηκε και σήμερα σε βάρος φοιτητών του ΑΠΘ πραγματοποιούν απόψε χιλιάδες φοιτητές και νέοι εργαζόμενοι.

«Έξω η αστυνομία από το ΑΠΘ», φωνάζει το πλήθος της πορείας που ξεκίνησε νωρίτερα από την Καμάρα και κατευθύνεται προς τα δυτικά. Μέσω της οδού Αγίου Δημητρίου αναμένεται να καταλήξει στην Καμάρα.

Η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων ανάλογα με τα σημεία που κινείται η πορεία, προκειμένου να αποφευχθούν κυκλοφοριακά προβλήματα.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του thestival.gr, μέλη των φοιτητικών συλλόγων και ακαδημαϊκοί με πανό στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα, διαμαρτύρονται για την παρουσία της αστυνομίας εντός του ΑΠΘ.

Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα, όπου οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα και κατευθύνεται προς τα δυτικά.

Έξω από το ΥΜΑΘ οι φοιτητές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της παρουσίας της αστυνομίας στα πανεπιστήμια. Στη συνέχεια άναψαν πυρσούς και αμέσως μετά κατευθύνθηκαν προς τη ΣΘΕ.

Μέσω της οδού Αγίου Δημητρίου αναμένεται να καταλήξει στην Καμάρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δήμαρχος εναντίον σέρφερ στα κανάλια της Γαληνοτάτης Βενετίας (video)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Είμαστε μαζί σου»

Έκτακτα μέτρα από τον Δήμο Αθηναίων για τον καύσωνα

Δύο ιστιοφόρα με 170 μετανάστες και πρόσφυγες στα Κύθηρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα