ΑΘΗΝΑ
11:15
|
26.04.2024
Ένα μιμίδιο στο Twitter για τη δικαίωση του Τζόνι Ντεπ στη δίκη με την Άμπερ Χερντ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

-Ώστε έλεγες πραγματικά την αλήθεια;
-Το κάνω συχνά αλλά ο κόσμος πάντα εκπλήσσεται.

Ένα μιμίδιο για τον δικαιωμένο Τζόνι Ντεπ ή Τζακ Σπάροου, το πιο πειρατικό ελεύθερο πνεύμα, τον αιώνιο ανέμελο έφηβο του Χόλιγουντ. Ο «Πειρατής της Καραϊβικής» Τζόνι Ντεπ κέρδισε τελικά την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ στη δικαστική διαμάχη των εκατέρωθεν μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, όπως έκρινε το αμερικανικό δικαστήριο, βάζοντας τέλος στην πολύκροτη δίκη που έφερε στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές της προσωπικής ζωής των δυο σταρ του Χόλιγουντ.

Οι επτά ένορκοι έκριναν ότι ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου γνώμης της Άμπερ Χερντ, που δημοσιεύτηκε το 2018 στην «Ουάσινγκτον Ποστ», περιείχαν συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ. Ως εκ τούτου, το δικαστήριο επιδίκασε στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Βέβαια έδωσε και λίγα… ψίχουλα (δύο εκ. δολάρια) στην Χερντ για τα σε βάρος της δυσφημιστικά σχόλια από τον δικηγόρο του πρώην συζύγου της. Η Χερντ δεν έμεινε ικανοποιημένη από το δικαστήριο και ήδη ανακοίνωσε ότι θα εφεσιβάλει την απόφασή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα