ΑΘΗΝΑ
09:30
|
26.04.2024
Ανακοινώθηκε επίσης επιτροπή διερεύνησης των επεισοδίων που αμαύρωσαν την καταληκτική «μάχη» στον τελικό του Champions League.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά την καραμπινάτη απάτη των εισιτηρίων, την 30λεπτη καθυστέρηση και το πρόβλημα εισόδου των φιλάθλων και τη βίαιη απώθησή τους από την αστυνομία, που αμαύρωσαν την καταληκτική «μάχη» στον τελικό του Champions League  μεταξύ Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης στο σταδιο «Stade de France» στο Παρίσι, το περασμένο Σάββατο, ήρθε η ώρα της «συγγνώμης» για την UEFA.

«Η UEFA επιθυμεί να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους θεατές που βίωσαν ή ήταν μάρτυρες τρομακτικών και οδυνηρών γεγονότων στην προετοιμασία του τελικού του UEFA Champions League… σε μια νύχτα που θα έπρεπε να είναι μια γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου» ανέφερε η ανακοίνωσή της  αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην «τυφλή» ρίψη δακρυγόνων από τους αστυνομικούς μέσα στο πλήθος στο οποίο υπήρχαν και παιδιά…

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται η συγκρότηση επιτροπής υπό τον Δρ. Τιάγκο Μπραντάου ώστε να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες των επεισοδίων και να αποδοθούν ευθύνες στους αρμόδιους.

Εικόνα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Τροχαίο με έναν νεκρό στην Ελευσίνα

Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα