ΑΘΗΝΑ
00:03
|
04.05.2024
Σήμερα η τελευταία ημέρα του τριήμερου «ραντεβού» βιβλίου και μπίρας στο Πεδίον του Άρεως.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το 2ο books n’ beer fest διεξάγεται στην πλατεία Πρωτομαγιάς (Πεδίον του Άρεως) 3, 4 και 5 Ιουνίου 2022. Σήμερα Κυριακή σας περιμένει από τις 12:00 μέχρι τις 22:00.

Τρεις ημέρες, 63 εκδόσεις, 2 μικροζυθοποιίες, 3 ετικέτες μπίρας, 4 θεματικές, 13 εκδηλώσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις.

«Σε κάποια απόσταση από τη μουσειακή λογική των εκθέσεων βιβλίου, επιδιώκουμε ένα ζωντανό φεστιβάλ. Πιστεύουμε πως το βιβλίο δεν ανήκει στη σφαίρα του ‘ιερού’, αλλά, αντίθετα, αποτελεί μια βιωμένη και απτή πραγματικότητα· αιτία και αφορμή για ζωηρή και ‘αφρώδη’ κουβέντα», αναφέρουν οι διοργανωτές του φεστιβάλ και συμπληρώνουν: «από τη συγγραφέα και την επιμελήτρια, τη μεταφράστρια και τους εκδότες, τον τυπογράφο, τον εργάτη του βιβλιοδετείου και τον υπάλληλο που κουβαλάει δεκάδες παλέτες με βαριές κούτες, έως ότου το βιβλίο φτάσει τελικά στα χέρια της αναγνώστριας και του αναγνώστη, χρειάζονται μόχθος, πόνος, αγωνία, απελπισία, ματαίωση, ιδρώτας και λερωμένα χέρια που σχεδόν αφήνουν το αποτύπωμά τους στο κάθε αντίτυπο».

Τα «books n’ beer fest» μοιάζουν σαν τρύγος για συγκομιδή βιβλίων, καθώς κλείνει η σεζόν. Χωρίς καμιά ευλάβεια, αλλά με αρκετό διονυσιακό ενθουσιασμό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα