ΑΘΗΝΑ
00:48
|
19.05.2024
Για το ΚΚΕ οι ευθύνες των αρμοδίων «δεν μπορούν να γίνονται μπαλάκι, ούτε να συγκαλύπτονται πίσω από την ατομική ευθύνη».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ανάγκη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου προστασίας των δασών από τις πυρκαγιές επισήμανε σήμερα με δηλώσεις του ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ που περιόδευσε σήμερα στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ως επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος.

«Όσο παραμένουν οι μεγάλες ελλείψεις σε υποδομές και σε προσωπικό, όσο δίνονται πενιχρά κονδύλια από τον προϋπολογισμό για την αντιπυρική προστασία και τη δασοπροσασία, όσο δεν υπάρχει ένα ολοκληρωμένο, συνολικό σχέδιο δασοπροστασίας και αντιπυρικής προστασίας, παρά μόνο σχέδια επί χάρτου, τόσο θα υπάρχουν αυτές οι καταστροφές και μάλιστα σε εύκολα αντιμετωπίσιμες πυρκαγιές» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επέρριψε μεγάλες ευθύνες στα κόμματα που διαχειρίζονται την εξουσία εδώ και δεκαετίες τονίζοντας πως οι ευθύνες αυτές «δεν μπορούν να γίνονται μπαλάκι, ούτε να συγκαλύπτονται πίσω από την ατομική ευθύνη» ή τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αύριο το πρωί, Τρίτη 7/6 κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστο Κατσώτη, θα επισκεφτεί την Άνω Γλυφάδα και συγκεκριμένα την περιοχή από όπου άρχισε η φωτιά το Σάββατο. Στις 10.00 το πρωί θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο του Δήμου Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων πλησιάζει τους 35.400

Αφγανιστάν: Τρεις Αφγανοί και τρεις Ισπανοί τουρίστες σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω του «Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024»

Ψυχικές ασθένειες και εστιατόρια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα