ΑΘΗΝΑ
05:35
|
18.05.2024
Ασκήθηκαν σε βάρος του κατηγορίες για κακουργήματα όπως κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακίστηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα μετά από πολύωρη απολογία ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών από το Λασίθι Κρήτης με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα καθώς ασκήθηκαν σε βάρος του κατηγορίες για κακουργήματα όπως κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων.

Πληροφορίες κρητικών Μέσων Ενημέρωσης όπως το creatapost αναφέρουν πως ο Εισαγγελέας άσκησε στον 46χρονο προπονητή κακουργηματικές διώξεις μετά τις καταγγελίες οκτώ μαθητών του στην Ασφάλεια για κακοποιητική, προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά σε βάρος τους.

Λασίθι: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών

Ο δικηγόρος του 46χρονου θεωρεί ότι οι κατηγορίες σε βάρος του πελάτη του είναι υποκινούμενες. Υποστήριξε πως οι καταγγέλλοντες «ανήκουν πλέον σε άλλο προπονητή και άλλη σχολή» και πως πρόκειται καθαρά για κίνηση σε βάρος της υπόληψης του 46χρονου.

Μέρος των καταθέσεων παιδιών είδαν το φως της δημοσιότητας στο τηλεοπτικό κανάλι Mega.

Ανάμεσά τους είναι μία 20χρονη που κατήγγειλε κακοποιητικές και υποτιμητικές συμπεριφορές από τον τότε προπονητή της όταν ήταν τον Ιούλιο του 2017 περίπου 15 ετών. Η κοπέλα δήλωσε μεταξύ άλλων στο κανάλι:

«Κατά τη διάρκεια του μασάζ είχε πιάσει το χέρι μου και το έβαλε στο μόριό του. Κάθε φορά που ερχόταν κάποιος απομάκρυνε το χέρι του, λες και μιλούσαμε απλά. Και πάλι δεν είχα πονηρευτεί… Μια φορά στο αυτοκίνητό του μου ζήτησε να του κάνω στοματικό. Όχι απλά του αρνήθηκα, του είπα “δάσκαλε, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα”».

Ενας 16χρονος έφηβος, πρώην αθλητής, κατήγγειλε πως όταν ήταν επτά ετών ο κατηγορούμενος του ζητούσε να του κάνει «μασάζ». Άλλοι μαθητές του κατήγγειλαν παρόμοια «μασάζ» ενώ εκείνος έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Αττική: Σύλληψη 52χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα