ΑΘΗΝΑ
04:46
|
24.04.2024
Άγνωστος άνδρας «έριξε» το αυτοκίνητό του στην πόρτα του στρατοπέδου της 116ΠΜ στο Άραξο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συναγερμό βρισκόταν επί ώρες από νωρίς τη νύχτα η 116 Πτέρυγα Μάχης στο Άραξο, λόγω της παρουσίας αγνώστου άνδρα στην περίφραξη του στρατοπέδου.

Ο άγνωστος άνδρας στη μία περίπου τη νύχτα στάθμευσε το αυτοκίνητο του δίπλα από την 116ΠΜ. Άμεσα κινητοποιήθηκε το στελεχιακό δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. 

Περιπολικά έφθασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛΑΣ κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει. Αυτός καθόταν εντός του οχήματος και φώναζε διάφορα ακατάληπτα πράγματα. Τότε οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει. Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5 το πρωί, όταν ο άνδρας απροειδοποίητα έθεσε σε λειτουργία του αυτοκίνητό του και, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς, κατάφερε να φθάσει στην είσοδο του στρατοπέδου, «καρφώνοντας» με ταχύτητα το όχημα στην πόρτα του. 

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν άμεσα τον 47χρονο δράστη από την Αιγιάλεια, του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν. Προς το παρόν κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας και αναμένεται αργότερα να μεταβεί στο εισαγγελέα. Το όχημα με το οποίο ήλθε από την Αιγιάλεια είναι αγροτικό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα