ΑΘΗΝΑ
14:21
|
11.05.2024
Ο πρώην πρόεδρος χαρακτήρισε τους εχθρούς της Ρωσίας «έκφυλους και μπάσταρδους» που θέλουν την Ρωσία «νεκρή».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξω φρενών εμφανίστηκε σήμερα στο κανάλι του στο Telegram, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε ό,τι αφορά την Ουκρανία και τους αντίπαλους της χώρας του λέγοντας πως πρόκειται για «έκφυλους και μπάσταρδους» που θέλουν την Ρωσία «νεκρή».

«Συχνά με ρωτούν, γιατί οι αναρτήσεις μου στο Telegram είναι τόσο σκληρές. Απαντώ, γιατί τους μισώ. Είναι έκφυλοι και παλιοτόμαρα. Θέλουν τον θάνατο μας, και της Ρωσίας. Όσο ζω θα κάνω τα πάντα για να τους εξαφανίσω» δήλωσε ο 56χρονος πρώην πρόεδρος δίχως να διευκρινίσει την αφορμή για αυτή την έκρηξη οργής.

Η εφημερίδα Kommersant πάντως εκτιμά πως βασικός στόχος της οργής του Μεντβέντεφ είναι οι ηγεσίες της Ουκρανίας, της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Στις 30 Μάιου έγραψε ότι σε περίπτωση πυραυλικών πληγμάτων σε ρωσικές πόλεις, η Ρωσία μπορεί να καταφέρει απαντητικά πλήγματα «σε κέντρα λήψης» «εγκληματικών αποφάσεων», μέρος των οποίων δεν βρίσκονται «καν στο Κίεβο».

Η ανάρτηση του Μεντβέντεφ, που έχει σχεδόν 359 χιλιάδες ακολούθους, διαβάστηκε από σχεδόν 388 χιλιάδες άτομα και άρχισε να διαδίδεται ραγδαία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πολωνία: Νέοι φράχτες στα σύνορα με τη Λευκορωσία

H Γερμανία στη δίνη της πολιτικής βίας

ΗΠΑ: Βουτιά στο ποσοστό κατανάλωσης, χαμηλότερο επίπεδο για το εξάμηνο

Νέα Αριστέρα: Πρωθυπουργός της μαύρης εργασίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα