ΑΘΗΝΑ
07:12
|
03.05.2024
Τα δύσκολα πέρασαν και ο Τζόνι Ντεπ δεν ξέχασε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν και επανέρχεται δριμύτερος κάνοντας μία νέα αρχή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Σε όλους τους πιο πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Ήμασταν παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί. Περπατήσαμε μαζί στον ίδιο δρόμο. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί προχωράμε μπροστά. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά απογοητεύομαι που δεν μπορώ να πω ευχαριστώ με κάποιον τρόπο, παρά μόνο λέγοντας… ευχαριστώ. Την αγάπη και τον σεβασμό μου, JD».

Με αυτές τις φράσεις ο 58χρονος Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ, που πριν μερικές μέρες δικαιώθηκε στην δικαστική μάχη και την πικρή αντιπαράθεση με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, ευχαρίστησε σήμερα τους υποστηρικτές που του συμπαραστάθηκαν με διάφορους τρόπους σε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του.

Ο Ντεπ μετά την απόφαση του δικαστηρίου να του καταβληθεί αποζημίωση 10,4 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση από την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ, σχεδιάζει δυναμική επάνοδο. Πρώτα ξεκίνησε από τα εύκολα: Ένα ντεμπούτο στο TikTok. Κάνοντας την εγγραφή του απέκτησε μέσα σε μερικές ώρες περίπου 4,3 εκατομμύρια ακόλουθους, γράφοντας στα βιογραφικά στοιχεία στο προφίλ του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης: «Οccasional Τhespian» (περιστασιακά ηθοποιός).

Στη συνέχεια ανάρτησε ένα βίντεο-μοντάζ από την πρόσφατη περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον Τζεφ Μπεκ.

Τα επόμενα σχέδια δεν περιορίζονται στο τραγούδι αλλά και σε νέες κινηματογραφικές συμμετοχές καθώς πλέον δείχνει πιο δυνατός και έτοιμος, παρά ποτέ, για μία νέα αρχή μετά από έναν πραγματικό εφιάλτη…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Ο καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα