ΑΘΗΝΑ
06:55
|
20.04.2024
Μια περιήγηση με drone πάνω από τρεις «φυλασσόμενες» παραλίες για «πριβέ» καταστάσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μόλις μία ώρα από την Ομόνοια υπάρχει μια κρυφή, άγνωστη χερσόνησος στην Αττική, που περιβάλλεται από το Αιγαίο και έχει τρεις ανέγγιχτες παραλίες που χωρούν μόνο λίγες παρέες και… φυσικά πεντακάθαρα νερά!

Και γιατί αυτές οι παραλίες είναι «φυλασσόμενες»; Γιατί υπάρχει μια συνέχεια συναρπαστική, ειδικά για τους λάτρεις της ιστορίας και της περιπέτειας. Στα βράχια που βρίσκονται πάνω από τις τρεις αυτές παραλίες υπάρχει ένα στρογγυλό Γερμανικό Πολυβολείο που κάποτε ήλεγχε τα στενά μεταξύ Σουνίου και Μακρονήσου! 80 χρόνια μετά και ακόμη φαίνεται η βάση του πυροβόλου στο κέντρο του.

Αυτή την ησυχία, την απόλυτη αίσθηση Αιγαίουμπορείτε να τα απολαύσετε οδηγώντας μόλις μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας. Για να πάτε στο σημείο, αφήνετε το αυτοκίνητο στην παραλία «Βαρκούλες» κοντά στην Ακτή Ασημάκη στην περιοχή Κάτω Σουνίου και περπατάτε στο μονοπάτι για περίπου 5 λεπτά με ανατολική κατεύθυνση. Κατεβαίνετε προσεκτικά στις παραλίες και βρίσκεστε στον πριβέ σας παράδεισο! Απολαύστε την πτήση με το drone του YouTuber, Haanity.

Δείτε τις συντεταγμένες για να το βρείτε πιο εύκολα: https://goo.gl/maps/dHKd4hQsSw2Kbfz87

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα