ΑΘΗΝΑ
05:58
|
12.07.2026
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ πρόκειται να επισκεφθεί τη Φινλανδία και τη Σουηδία στις 12-13 Ιουνίου, σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΝΑΤΟ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη Φινλανδία, o Γενς Στόλτενμπεργκ θα συναντήσει τον πρόεδρο της χώρας, Σάουλι Νιινίστο, τον υπουργό Εξωτερικών, Πέκα Χααβίστο, και άλλους ανώτερους Φινλανδούς αξιωματούχους, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Την Κυριακή, ο Στόλτενμπεργκ θα λάβει μέρος στις συνομιλίες Κουλταράντα, μαζί με τον πρόεδρο Νιινίστο. Ο τίτλος της φετινής εκδήλωσης για την εξωτερική πολιτική και την πολιτική ασφάλειας είναι «Υπεύθυνη, ισχυρή και σταθερή σκανδιναβική περιοχή».

Τη Δευτέρα, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ θα μεταβεί στη Σουηδία, όπου θα συναντηθεί με την πρωθυπουργό της χώρας, Μαγκνταλένα Άντερσον, και την κυβέρνησή της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Το Ιράν θα ελέγχει εάν οι ΗΠΑ συμμορφώνονται με το μνημόνιο (όχι το αντίθετο…)

Έχει γίνει η Ελλάδα ο Δούρειος Ίππος του Ισραήλ στον Κόλπο; – Middle East Eye

Δεν υπάρχει ειρήνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα